Reiki-Chakra-Cranio

Reiki
Reiki heeft al velen de weg gewezen naar een dieper contact met het dier.
Het geeft een energetische ondersteuning bij zieke en/of stervende dieren.
Extra energie kan ook nodig zijn voor dieren die veel en hard moeten werken en vermoeidheid vertonen. Denk hierbij aan manegepaarden, sportpaarden, jachthonden.
Ik ben Reiki Master van de Ushui methode en ik pas reiki al jaren toe bij mijn eigen dieren en de dieren van cliënten en dit met zeer goede resultaten.
Thuis heb ik een behandeltafel van waaruit ik werk met de foto van uw dier.
De foto is op tafel aanwezig en dagelijks pas ik reiki toe bij uw dier.
De resultaten zijn verbluffend.
TTouch TTeam
Dit is een massagetherapie ontwikkeld door linda Tellington-Jones.
Ik kom graag op huisbezoek om het dier een uitgebreide massage te geven
Samen met de eigenaar ga ik aan de slag met diverse massage technieken, leg daarbij de eigenaar uit hoe dit zelf later toe te passen.
Deze massage kan ook gebruikt worden bij blessures ( b.v.b. bij sportpaarden ), psychische blokkades ( overtraind paard ) en diverse andere lichamelijke klachten zoals koliek bij paarden en verlammingsverschijnselen bij honden.
Penseelmassage
Als een van de eerste in Nederland “voor dieren”
Hierbij maak ik gebruik van twee soorten penselen. Een geitenhaar penseel en een eekhoornhaar penseel ( gemaakt van de wintervacht van de eekhoorn ).
Deze massage is vooral bedoeld voor angstige en onzekere dieren.
Fysiek werkt de massage op het lymphestelsel en het immuumsysteem van het dier.
Chakra healing voor dieren
Tijdens mijn tweejarige opleiding: Spiritualiteits-ontwikkeling heb ik geleerd om Chakra’s ( energiepunten in het lichaam ) in de juiste balans te brengen.
Hierbij maak ik gebruik van een kristalpendel de pendel is gemaakt van zilver met erin twee kristallen bevestigd. De bergkristal geslepen in een piramidevorm werkt helend en zuiverend. De dioptaas ondersteund het proces van healing. Het lichaam van een dier bevat zeven hoofd chakra’s die ik met mijn pendel benader. Het uit balans zijn van chakra’s kan grote gevolgen met zich meebrengen. Als spijverteringsproblemen maar ook gedragsproblemen.
Resultaten zijn meteen merkbaar.
Cranio-Sacraal voor mens en dier
De Cranio Sacraal therapie is ontstaan vanuit de Osteopathie.
Bij Cranio Sacraal therapie worden niet de ziektesymptomen op zichzelf behandeld maar vindt de behandeling plaats van de patiënt ( het dier ). De behandelaar schenkt niet alleen aandacht aan de klachten, maar in het byzonder de mogelijke oorzaken van de klachten.
De Cranio Sacraal therapie nodigt het lichaam uit weer zoveel mogelijk te gaan funktioneren zoals het bedoelt is en het zelfhestellend vermogen te stimuleren.
Het aantal klachten wat hiermee behandeld kan worden is zeer divers.
Mijn behandeling bestaat uit het optimaliseren van de elastiteit en ruimte binnen het zenuwstelsel en onderdelen van het Cranio Sacrale systeem. Ik ga mee op het ritme daarvan en zal een lichte druk uitoefenen op het systeem, op die manier wordt het lichaam uitgenodigd zich te ontspannen en ruimte te scheppen tot zelfherstel.
The journey:
Dit is een methode ontwikkeld door Brandon Bays die ons helpt alle emotionele geestelijke en fysieke blokkades op te ruimen zodat we in onze werkelijke kracht staan en kunnen leven in volle vrijheid.
Hoe werkt dit:
Graag kom ik bij het dier thuis. Maak kennis met het dier en vraag hem/haar om me met mij te verbinden in telepathie. Samen maken we een soort reis in haar/zijn hoofd van geboorte tot nu. Tijdens deze reis schonen we samen de blokkades op, bijv door t sturen van liefde naar personen die het dier wat hebben aangedaan.
Of we herstellen bepaalde verkeerde situaties. Het vergt enige tijd en concentratie maar de resultaten zijn verbluffend. Soms is een herhaling nodig wanneer het dier ernstig beschadigd is geestelijk en of emotioneel. De behandeling duurt ongeveer 2 a 3 uur. De dagen die erop volgen graag het dier veel rust geven en bijv wandelen of masseren zoals ik de mensen uitleg
In Nederland komt deze manier van werken nog niet veel voor. In Italie word deze methode toegepast in de paardensport.
Meer info kun je lezen in de diverse boeken van Brandon Bays maar zeker ook te volgen op facebook.